Finn den helt riktige kontorstolen

Tenker du noen gang over hvordan du sitter i en stol og hvordan det kan påvirke resten av ledd og muskler i kroppen din? De fleste av oss sitter store deler av dagen i en kontorstol, enten om det er hjemme, på arbeide eller en helt annen plass. Man bruker utallige timer foran pc-skjermen og de fleste av oss er heller ikke så alt for oppmerksomme på om stol høyden er justert riktig eller om man faktisk sliter på kroppen. Etter noen timer begynner man automatisk å rykke litt og vende på oss i håp om å finne en stilling som er litt mer komfortabel. Man har behov for å strekke litt på føttene, rette oss opp i ryggen og vri litt på nakken. Kroppen er rett og slett ikke bygget for å sitte i en kontorstol hele dagen, og hvert fall ikke hvis man sitter i helt feil stilling i en dårlig stol.

 

Hvilken modell skal man velge?

Det finnes et hav av forskjellige kontorstoler. De kommer i alle fasonger, farger, prisklasser og komfortsoner. Hvis man normalt sitter 7-10 timer om dagen i en kontorstol, er det vesentlig viktigere å velge en modell som kan tilpasses etter din kropp og justeres sånn at du sitter i den helt riktige sitteposisjonen. Gode kontorstoler kommer ofte i den litt dyrere enden av prisklassen, men man skal også huske på hvor viktig det er for resten av kroppen at man ikke sitter dårlig.

 

Altistore er spesialister innen møbler til kontoret og har et kjempe godt utvalg, som for eksempel en ny kontorstol. Her finner du stoler i forskjellige tekstiler, modeller og prisklasser. Det beste av alt er at man også kan velge hvor mange timer man normalt skal bruke kontorstolen og siden sorterer ut de stolene som passer best til ditt behov. Så er du sikker på at du får en stol som kan støtte ryggen og resten av kroppen din og du trenger ikke å bekymre deg for at du skal påta deg større slitasje ved å bruke feil stol.

 

Frisk opp kontoret med flotte farger.

Kontorstoler trenger ikke å være et kjedelig anonymt kontorinventar. Det kan tvert imot sprite opp kontoret hvis man velger den riktige modellen. Du finner stoler i stilige farger som kan lyse opp hvert et rom. Blå, lilla, gule, grønne, oransje, røde, ja du finner faktisk hele fargespekteret hvis du ønsker det.

 

Kontorstoler har tidligere vært assosiert med sort, men de dagene er over og du kan helt selv velge din favoritt farge, enten om det skal være i alminnelig stoff tekstil eller med skinn. Du får dem både med og uten armlener og hvis du ønsker det, er det også mulig å få kontorstoler med ekstra nakkestøtte.  Så om din neste kontorstol skal være knall rød eller kongeblå, vet vi at du finner det her på siden. Men nå skal man heller ikke glemme at det ikke er fargen eller fasongen som skal være den avgjørende faktoren. Det aller viktigste er jo at man rent faktisk finner en stol som passer ens forbruk og behov.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *