Hva du bør se etter når du skal kjøpe whiteboardtavle

Hvis du ikke har lagt merke til det, de gamle billige kritt-tavlene har blitt en ting fra fortiden. Hvis du har planer om å gå til anskaffelse av en whiteboardtavle til kontoret, har du kanskje oppdaget at det finnes mange funksjoner og alternativer der ute.

Du kan velge funksjoner som web- og PDA-interaktivitet, tavler som ikke falmer (ghosts) og høykvalitets-tavler. Det er nok til å gjøre hvem som helst forvirret, bare prøv selv! I denne artikkelen skal vi prøve å hjelpe deg med å veilede deg gjennom noen av produkttypene som for øyeblikket finnes tilgjengelig av whiteboardtavler. Forhåpentligvis vil denne artikkelen hjelpe deg med å velge en whiteboardtavle som passer best for dine egne behov.

Rengjøring av tavlen

Avhengig av hvor ofte tavlen din skal brukes, må du definitivt være oppmerksom på om hvor enkelt det er å rengjøre tavlen. For lys, lavprofil-bruk, som i spiserom eller på fabrikkgulv, er tavler laget av melamin et godt alternativ. Melamin er den minst kostbare whiteboard-tavlen. Den vil imidlertid kreve bruk av rengjøringsmidler på en jevnlig basis for best mulig ytelse. Hvis du leter etter en tavle som ofte er i bruk, anbefales det at du kjøper en whiteboardtavle med en porselenoverflate. Porselentavler er nemlig mye enklere å rengjøre.

Holdbarhet

Igjen, vurderingen her er hvor ofte og under hvilke forhold whiteboard-tavlen din vil bli brukt. Mange av fabrikatene, slik som melamin, kan lett bli ripete med jevn moderat bruk. Hvis du skal bruke tavlen ofte eller skal flytte den mye rundt, bør du investere i en tavle av høyere kvalitet slik som porselen.

Spesielle egenskaper

Som nevnt ovenfor, kan magnetiske tavler øke omfanget av presentasjonene dine. Det er også mye enklere å tegne grafer eller diagrammer på dem. Rutenettene er veldig subtile og er vanligvis ikke synlige eller distraherende for publikum.

Pris

Prisen er også noe du bør tenke på. Du må velge en tavle som ikke koster for mye, samtidig som du har de funksjonene og den kvaliteten du trenger. Motstå trangen til å gå til å anskaffe noen av de billigste tavlene der ute. Du vil da oppdage at den mangler den kvaliteten du fortjener og må erstattes etter en kort stund. Sjekk ut whiteboard-tavler av høy kvalitet fra Lyreco. Bare følg denne lenken her og å ta en titt på det gode utvalget.

Garanti på en whiteboardtavle

Til slutt, bør du velge en tavle som har en garanti du føler deg komfortabel med, i tilfelle noe uventet skulle skje. For eksempel, kommer noen av whiteboardtavlene som finnes på markedet med en utrolig 50 års garanti, slik at du trygt kan kjøpe produktet med høy selvtillit!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *