Hvordan få lokale kunder?

Det har nesten blitt en større utfordring å få lokale kunder eller å tjene penger på at folk verden over handler på din nettbutikk. For når du ikke har en fysisk butikk, så vil det ikke være så lett å finne nettbutikken du driver.

Flere og flere nystarta bedrifter går konkurs fordi de ikke evner å trekke til seg kunder. Det er kunder som kanskje ville ha brukt dine tjenester før noen annen, bare de hadde kjent til den. Derfor er det satt i gang et prosjekt for å få flere norske bedrifter til å lykkes i år. Men det er ganske mange ting man kan gjøre selv for å gå viralt.

Ta markedsføringen på alvor

Markedsføring er viktig. Men det er ikke nok å bare bruke sosiale media. Den aller beste metoden er å nå ut til folket, for å vise hvem man er. Da må man kanskje knyte på seg skoa og traske rundt med brosjyrer. Når en klesgigant som https://www.na-kd.com/no skal ut for å skaffe seg nye kunder, må de faktisk gå fra dør til dør. Kanskje henge opp noen plakater også.

Henvis for å bli henvist

Et godt eksempel kan være å reklamere for noen. En lokal bedrift som kan sponse deg, slik at begge vinner på det. Når logoen din blir å se stadig oftere på plakater, vegger og klær, så vil flere legge merke til det. Det kan gå tregt i starten, men egen innsats har alt å si i denne sammenheng. Henvis andre til andre produkter, så vil de hjelpe deg med markedsføringen av din nettbutikk.

Treff målgruppen

Det er liten vits å selge fotballer til håndballspillere. Man må finne ut hva målgruppen er, for deretter å treffe målgruppen med annonser. Det kan være gjennom rabatter og salg, slik at interessen vekkes. Kanskje sitter noen på gjerdet og venter på det aller beste tilbudet, og der dukker du opp med produktene dine.

Bruk lokal media

Lokal-TV, lokale radiostasjoner og lokalavisa kan alle hjelpe deg dersom du hjelper dem. Som regel handler det om å gi dem en tommel opp, si noen gode ord om dem, og plutselig er også du på alle sine lepper. Lokal media har stor interesse av din bedrift fordi private engasjement er bra for deres renomme. Kjenner du ikke til lokalavisa eller radiostasjoner, kan du sjekke ut kommunens hjemmeside.

Lever den beste kvaliteten

Får folk i nærområdet teften av god kvalitet, kan det bare være et tidsspørsmål om når salget vil ta av. For er det noe de etterspør så er det kvalitet. Ikke bare billig fordi det er billig, men kan man komme med gode tilbud som kombineres med kvalitet, da har man en vinneroppskrift. Det kan du må selge uten profitt til å begynne med, men senere kan du ta den prisen som rettferdiggjør arbeidet du legger ned.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *