Selvtillit

Selvtillit er en viktig ting, ikke bare i privatlivet, men også når det kommer til profesjonelle relasjoner og hvordan en klarer å forholde seg til andre mennesker. Det er naturligvis ikke det letteste å snakke med noen om man føler seg litt ille til mote, og det kan være mange ulike grunner til at en kan ha litt dårlig selvtillit. Ikke at vi nødvendigvis behøver å gå i gjennom alle sammen her, fordi antakeligvis så vet de fleste hva som de liker med seg selv og ikke. Enhver arena kan være vanskelig å opprettholde seg på om man ikke føler seg bra, så hvorfor ikke gjøre noe med det?

Det er ikke lett, og ofte behøver en hjelp, men heldigvis så er det mulig å få fra ganske mange steder, slik at det er helt klart verdt det. For kvinner, og menn, så er jo spesielt utseende som er viktig. Det er ikke mange som tviler på sitt eget intellekt, det er heller tvilen om man ser bra nok ut som gnager litt mer sånn sett. Tenk deg om du kunne forandret på det som plaget deg aller mest? Hvor stor forandring ville det ikke utgjort for deg. Det vil ikke si at du blir mer verdifull som et menneske, men om det øker din tanke på din verdi så er det noe å vurdere.

Det er jo også derfor det finnes så mange ulike program på tv, som på en måte oppfordrer til slike ting, og det er jo helt enkelt noe personlig. En stor ting er jo overarmsplastikk og selv om mange ikke liker å tenke på det, så er fett på overarmen

noe av det vanskeligste å få bort. Så det finnes helt klart alternativ for det som kan hjelpe deg. Det er kanskje ikke mange som ønsker å vurdere det, fordi det muligens er litt flaut? Men om det da virkelig hjelper deg? Hvorfor ikke gjøre det, for din egen skyld.

Hva om en så liten forandring gir deg selvtillit til å oppføre deg litt annerledes på jobb, og kanskje imponere enda litt mer, men din nyvunnede tillit? Uansett hva det fører deg til å gjøre på jobb, så føler du deg bedre, og det er ikke bare snakk om overarmen naturligvis. Det er virkelig verdt å forsøke å forandre på ting som plager en slik at en kan ha en litt bedre livskvalitet. Kun for din egen del altså, for om du føler deg bra som du er akkurat nå, så er det absolutt ingenting som er bedre enn det. Men det er dessverre ikke realiteten for de aller fleste. Man vet aldri helt hvor det kan ende heller, så kanskje det er på tide å gi det et forsøk.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *