Refinansier lånene i bedriften din

For mange som jobber frilans i medierelaterte yrker, er kostnadene store ved oppstart. For eksempel koster det penger å opprette et AS, samt å kjøpe utstyr som kamera og lignende, avhengig av hva du jobber med. Fellesnevneren er at mange tar opp lån ved oppstart, og iblant inkluderer dette dessverre dyre forbrukslån.

Refinansiering er løsningen

Det er kjedelig å betale masse i renter, og føle at lånet står på stedet hvil. I noen tilfeller kan det hende at lånet faktisk vokser, fordi du ikke klarer å betale mer enn renteavgiften. Hvis dette gjelder deg, er refinansiering helt klart løsningen. Dersom du har flere lån, lønner det seg å søke om å refinansiere lånet, slik at du kan samle alt i én bank. Da slipper du å ha klump i magen når du åpner postkassen, ettersom du har forutsigbare utgifter. Du får kun én regning, som omfatter alle lånene dine. Refinansieringslån har gjerne gunstige rentebetingelser, slik at renteutgiftene dine går ned betraktelig. Det er enkelt å søke om refinansiering, og du kan bruke lånekalkulatoren til å sammenligne de ulike tilbyderne. Slik kan du finne ut hvilket lån som passer best for deg. Husk å sjekke den effektive renten, og sammenlign denne med renten du har på det nåværende lånet ditt.

Ble utstyret mye dyrere enn planlagt?

Kjøpte du et kamera til 30 000 kr, som med renter har kostet nærmere det dobbelte? Gjort er gjort, og spist er spist. Se på det som en dyr lærepenge, som vil hindre deg i å gjøre noe lignende igjen. Nå vet du at det er bedre å vente til du har råd til noe, enn å kjøpe ting på kreditt med skyhøye renter. Iblant må man dessverre gå på en smell for å lære. Når du har fått innvilget refinansiering, kan du legge dette bak deg. Sett av et månedlig trekk på lønningsdagen din, så slipper du å tenke noe mer over det. Du kan også lage deg en spareplan, slik at du kan betale ned gjelden fortere, ved å innbetale ekstra på lånet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *