Vurder en ultrawide monitor til kontoret!

Dersom du vil ha deg et skikkelig bra monitoroppsett, glem de vanlige monitorene med «lav» oppløsning, og gå for de nyeste modellene med opp til 3440 x 1440 i oppløsning!

Det er ikke sikkert at du har tenkt så mye på det, men de tradisjonelle monitorene på rundt 19 tommer er fullstendig utdaterte. Dersom du jobber med programmer som Excel og Word ser du klart fordelen av å kunne jobbe med større skjermer, da en vil kunne ha hele A4-sider på skjermen. Og gjerne flere sider ved siden av hverandre.

En såkalt ultravid monitor på 29 tommer tillater at du setter opp tre A4-sider ved siden av hverandre, og det med en resolusjon som er så god at du overhodet ikke ser pikslene.

Ultrawide monitor til kontoret

Trenden i dag er helt klar, og det er disse monsterskjermene som kommer til å ta over. Noen av disse skjermene er allerede buede, og dette er en tendens som bare kommer til å fortsette. Du får slike ultravide monitorer i størrelser på 25, 29 og 34 tommer. De fleste anmeldere og bransjeblad er enige om at en 29-tommers holder i de aller fleste tilfeller.

Det å kunne ha mer plass på skjermen er en utrolig luksus som en fort blir vant til. Ikke bare kan du ha flere A4-sider åpne på samme tid, for du kan selvsagt også ha mange nettlesere, og eventuelt også programmer, åpne. Dette betyr at det ikke er noe problem å ha YouTube i en kant av skjermen, et A4-dokument på midten, og eposten samt et nettleservindu på en av sidene.

Se etter tilbud

Det lønner seg å se seg om etter gode tilbud på denne type skjermer. Glem ikke at det finnes en rekke rabattkoder som du kan bruke når du handler på bestemte nettbutikker. Dette er koder som du finner på for eksempel Coupii der også har gode rabattkoder til Stylepit, og en rekke andre steder på nettet. Neste gang du skal handle noe på nettet, for eksempel en ny, supervid monitor, kan du bruke denne typen rabattkoder for å spare hundrelapper og i noen tilfeller til og med tusenlapper.

Begynn å lete etter rabattkoder du også, på sider som dem vi nevnte, og du vil kunne nyte godt av dette neste gang du handler. Samle sammen det du finner av koder, og det vil ikke gå lang tid før du har mange, gode koder du kan benytte deg av.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *