Skap sikre rammer for viktige dokumenter og verdier

Mange tenker ikke over skader, før skaden er skjedd. Det er ikke en hyggelig tanke å tenke på situasjoner, som brann eller innbrudd, men det skjer dessverre og det er lurt å sikre bedriften mot disse farer.

 

Hvordan sikre viktige dokumenter og verdier best?
Et brannskap eller sertifisert verdiskap kan være veien fram. Brannskapene kan hjelpe bedriften med å beskytte fortrolige orginaldokumenter, som ikke finnes i andre kopier. Det kan også være lurt å legge andre verdier, som for eksempel pengesedler inn i disse skapene.  Disse brannskap tåler en veldig høy varme og innholdet blir ikke ødelagt.

De fleste stedene er det krav om, å gjemme dokumenter i 5 år. For å unngå at alle disse papirer ligger å flyter rundt fritt og risikoen for at de blir borte, kan det være en god ide å sikre disse bak lås og slå.

 

Brannskap med flere formål enn brann
Et brannskap har ikke kun funksjonen, at det beskytter mot brann, men også mot plutselige vann lekkasjer eller mot tyveri/innbrudd, da disse skap er særdeles vanskelige å bryte inn i. Er skapet lite kan det tas med, men de fleste bedrifter med store pengebeholdninger, har enten så store pengeskap eller så er de plassert stedet, så de ikke går å flytte. Et brannskap er derfor en god investering for bedriften, som kan hjelpe mye, hvis skaden skulle skje. Et brannskap har hjulpet flere bedrifter mot å gå konkurs. En investering i et brannskap er derfor en billig investering, som gir mye tilbake i tilfelle av ulykke.

Fire isolated over black background

 

Brannskap i hjemmet
Et brannskap i hjemmet, kan også være en god ide. Der kan du og familien sikre verdier mot ulykke – foto og dokumenter, som er uerstattelig, kan være lurt å gjemme her.

 

Ulike krav til brannskap
Alle brannskap skal være sertifisert og tåle en veldig høy varme. De fleste brannskap tåler en varme på opp til 1000 grader, og en innvendig temperatur kan ikke overstige 150 grader, når det kommer til papirer.

Man skal være oppmerksom på at forskjellige forsikringsselskap, fastsetter forskjellige krav til bedrifter, når det kommer til utvelgelse av brann eller verdiskap. Dette kommer som regel an på bedriftens størrelse og det innholdet, som skal dekkes om skaden skulle skje.

 

Altistore er spesialister, når det kommer til møbler til virksomheten. De har et stort utvalg av brannskap til forskjellig innhold og formål. Alle brannskap er selvfølgelig sertifisert og har en høy kvalitet. Altistore har jobbet med profesjonelle løsninger i flere år, og har derfor al viten innenfor området. Er du eller bedriften usikker på hvilket skap dere bør velge, er det alltid lurt å rådføre seg med en profesjonell.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *